Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g0.9g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.6g7.6kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 3.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g62kcal1.4g7.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko16g31kcal0.7g3.9g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.4g2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g196kcal4.4g24.7g7.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520