Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g4.9g5.8kcal0.9g0.1g0.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3.5g1.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruusukaali 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g22kcal2.2g1g0.8g0g
Valittu annoskoko16g11kcal1.1g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.6g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g71kcal7g3.2g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959