Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)13g6.1kcal0.4g0.6g0.2g0g
Ohrasuurimo 2.2g7.2kcal0.2g1.4g0g0.2g
Kauralese 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g29kcal1.2g4.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko16g14kcal0.6g2.1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.3g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g91kcal3.8g13.4g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993