Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7.7g2.7kcal0.4g0.1g0g0.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g5.5g6kcal1.3g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl1.1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g35kcal4g0.2g2g0.4g
Valittu annoskoko16g18kcal2g0.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.6g0.6g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672