Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto5.3g16kcal1.2g0g1.3g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow6.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal2.8g0.6g3g0.6g
Valittu annoskoko16g20kcal1.4g0.3g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g0.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g125kcal8.9g1.9g9.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235