Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g1.2g4.6kcal0.4g0.7g0g0g
Grahamjauho 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g33kcal1.2g4.4g1g0.6g
Valittu annoskoko16g17kcal0.6g2.2g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.3g1.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g105kcal3.8g13.9g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237