Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.2g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g4.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g81kcal2.4g11.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko16g41kcal1.2g5.6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.6g2.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g257kcal7.6g35.4g8.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238