Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g5.8g20kcal0.7g4.1g0.1g0.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g3.9g7kcal0.6g0.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy rainbow1g8.8kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g74kcal2.8g10g2.6g3.8g
Valittu annoskoko16g37kcal1.4g5g1.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.7g2.5g0.7g1g
Arvot/100g100g234kcal8.9g31.6g8.2g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330