Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Riisi puuroutuva 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g30kcal1.6g2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko16g15kcal0.8g1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g96kcal5.1g6.3g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590