Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1.3g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl6.5g23kcal0.9g4.2g0.2g0.4g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.3g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g64kcal2.6g11g0.8g1.6g
Valittu annoskoko16g32kcal1.3g5.5g0.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.7g2.8g0.2g0.4g
Arvot/100g100g203kcal8.2g34.8g2.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910