Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3.5g5.6kcal0.7g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja0.9g0.1kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g21kcal1.6g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko16g10kcal0.8g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g67kcal5.1g5.8g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129