Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)5.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 6.8g8.8kcal1.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g32kcal3.2g1g1.4g0.2g
Valittu annoskoko16g16kcal1.6g0.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.2g3.2g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796