Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu6.6g11kcal1.8g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio2.7g7.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g46kcal4.2g0.6g2.8g0g
Valittu annoskoko16g23kcal2.1g0.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.1g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g145kcal13.4g1.9g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412