BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu2.7g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g15kcal1.2g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g8kcal0.6g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.8g3.2g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583