Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.2g6.6kcal0.4g1.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.4g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g24kcal1.6g2.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g12kcal0.8g1.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g7g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470