Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kevytkerma1.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g15kcal0.2g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko16g8kcal0.1g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g49kcal0.6g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943