Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 6.8g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Pekoni, paistettu 2.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g2.1g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Maito, Kevyt2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g49kcal2.6g0.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko16g25kcal1.3g0.2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.7g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g155kcal8.2g1.3g12g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018