Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 2.1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g2.1g6.3kcal0.2g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g80kcal1.4g13.2g2.2g1g
Valittu annoskoko16g40kcal0.7g6.6g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.4g3.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g254kcal4.4g41.8g7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182