Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Raparperi 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g12kcal0g3g0g0g
Valittu annoskoko16g6kcal0g1.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0g0.8g0g0g
Arvot/100g100g38kcal0g9.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516