Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.3g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g50kcal5g0.4g3g0g
Valittu annoskoko16g25kcal2.5g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1.3g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g157kcal15.7g1.3g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816