Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Valkokaali keräkaali 7.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal2.4g0.8g3g0.4g
Valittu annoskoko16g20kcal1.2g0.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.6g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal7.5g2.5g9.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326