Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 6g22kcal0.5g4.7g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)3.2g4.2kcal0.3g0.1g0.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]3.2g3.9kcal0.4g0.1g0.2g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow3.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g66kcal2.8g10g1.4g0.2g
Valittu annoskoko16g33kcal1.4g5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.7g2.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g208kcal8.9g31.6g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689