Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.8g4.3kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Perunajauho 1dl=70g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g60kcal1.4g9.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko16g30kcal0.7g4.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.4g2.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g190kcal4.4g28.9g5.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624