Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g5.5g8.2kcal1g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g27kcal2.2g1g1.6g0g
Valittu annoskoko16g13kcal1.1g0.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.1g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026