Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g9g13kcal1.5g0.3g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g2.2g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g47kcal3.4g4.4g1.6g0g
Valittu annoskoko16g23kcal1.7g2.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.9g1.1g0.4g0g
Arvot/100g100g147kcal10.7g13.8g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056