Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl5.6g20kcal0.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g2.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.6g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g57kcal1.8g0.6g5g0.2g
Valittu annoskoko16g28kcal0.9g0.3g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.5g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g179kcal5.7g1.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940