Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow3.1g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.6g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g79kcal3g5.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko16g39kcal1.5g2.7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.8g1.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g247kcal9.4g17g15.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094