Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sokeri0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.7g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.9g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 1.9g0.5kcal0g0g0g0g
Rusina0.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g60kcal2g9g1.2g0.6g
Valittu annoskoko16g30kcal1g4.5g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.5g2.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g186kcal6.3g28.1g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434