Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 5.9g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal1.6g2.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko16g20kcal0.8g1.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.4g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g125kcal5g8.1g7.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686