Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g13g18kcal2.5g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g42kcal5.4g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko16g21kcal2.7g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.4g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g132kcal16.9g0.6g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893