Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g18kcal0.4g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko16g9kcal0.2g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.1g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1.3g4.4g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208