Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)2.3g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.3g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g17kcal1.4g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko16g8kcal0.7g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4.4g4.4g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438