Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.1g6.6kcal0.2g0.1g0.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal1.8g1.2g3g0.6g
Valittu annoskoko16g20kcal0.9g0.6g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.5g0.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g125kcal5.7g3.8g9.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070