Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g3.1g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g4.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräkaali, 100g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g16kcal1.6g0.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko16g8kcal0.8g0.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal5g2.5g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856