Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.3g0.9g2.6g
Voi 13g96kcal0.2g0.1g10.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Hiiva 3.3g2.5kcal0.4g0g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 40g25kcal1.2g1.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g872kcal20.6g130.8g27.8g6.4g
Valittu annoskoko150g436kcal10.3g65.4g13.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna75g218kcal5.2g32.7g7g1.6g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403