Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g45g77kcal4.6g1.2g6g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g75g26kcal2g3.5g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)30g50kcal0.9g1.2g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g306kcal15g11.8g21.8g0g
Valittu annoskoko150g153kcal7.5g5.9g10.9g0g
Annoskoko puolitettuna75g76kcal3.8g3g5.5g0g
Arvot/100g100g102kcal5g3.9g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206