Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g347kcal26.4g34.4g11.2g0.8g
Valittu annoskoko150g173kcal13.2g17.2g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna75g87kcal6.6g8.6g2.8g0.2g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747