Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.7g3.5kcal0.6g0.1g0g0.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)38g52kcal2.8g2g3.8g0g
Ruisjauho Pirkka75g229kcal7.3g45.8g1.5g11.3g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g581kcal22.6g95.8g11.6g23.2g
Valittu annoskoko150g291kcal11.3g47.9g5.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna75g145kcal5.7g24g2.9g5.8g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.9g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432