Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g171kcal14.3g0g12.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 28g64kcal3.9g0.5g5.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)8.4g11kcal0.3g0.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g572kcal40.4g5.2g43.4g0.6g
Valittu annoskoko150g286kcal20.2g2.6g21.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g143kcal10.1g1.3g10.9g0.2g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804