Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka50g84kcal10g0g5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g25g14kcal0.8g1.6g0.5g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g13g33kcal1.9g0g2.7g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g297kcal26.2g9.8g16.6g2.4g
Valittu annoskoko150g149kcal13.1g4.9g8.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g74kcal6.6g2.5g4.2g0.6g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570