Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali42g8.9kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g52kcal2.2g8.4g0.4g4g
Valittu annoskoko150g26kcal1.1g4.2g0.2g2g
Annoskoko puolitettuna75g13kcal0.6g2.1g0.1g1g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.8g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612