Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)18g42kcal2g0.1g3.5g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 23g37kcal6.3g0g1.2g0g
Lihapullat saarioinen7.5g18kcal1.1g0.7g1.1g0.2g
Hapankaali 38g11kcal0.4g1.6g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Pekoni, paistettu 7.5g39kcal1.2g0g3.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g318kcal23.2g9.6g19.6g4.6g
Valittu annoskoko150g159kcal11.6g4.8g9.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna75g80kcal5.8g2.4g4.9g1.2g
Arvot/100g100g106kcal7.7g3.2g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351