Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g60g147kcal6g4.8g10.8g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl15g5.3kcal0.2g0.9g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)41g65kcal1.1g1.1g6.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g42kcal1.2g1.4g3.6g0.2g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 1.5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g526kcal17.2g17.4g41.6g0.4g
Valittu annoskoko150g263kcal8.6g8.7g20.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna75g132kcal4.3g4.4g10.4g0.1g
Arvot/100g100g176kcal5.7g5.8g13.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523