Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g31g11kcal0.1g2.2g0.1g0.6g
Päärynä kuorittu 31g14kcal0.1g2.5g0g1.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto16g25kcal1.3g0.6g2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g9g24kcal2.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g170kcal8.8g13.8g8g4.4g
Valittu annoskoko150g85kcal4.4g6.9g4g2.2g
Annoskoko puolitettuna75g42kcal2.2g3.5g2g1.1g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849