Poro-kasvissosekeitto

Käristyslihat ruskistetaan pannulla ja haudutellaan tunnin verran niukassa nesteessä, vettä ja omaa savuporofondia.

Kasvit kuutioina + Viola isoon kattilaan, 45 min keittämisen jälkeen sauvalla sekaisin, lisätään lihat, kerma, maito ja maustetaan mustapippurilla, currykin sopii.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Kimmoa61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha, paistettu 12g23kcal2.8g0g1.3g0g
Bataatti, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Nauris 12g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili, raaka, punainen (-), annos 100g1.6g3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola2.6g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Siirappi, tumma2.3g7.5kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g157kcal8g15.6g5.2g2.8g
Valittu annoskoko150g78kcal4g7.8g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna75g39kcal2g3.9g1.3g0.7g
Arvot/100g100g52kcal2.7g5.2g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373399