Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.1g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g120kcal6.4g3.8g8g3g
Valittu annoskoko150g60kcal3.2g1.9g4g1.5g
Annoskoko puolitettuna75g30kcal1.6g1g2g0.8g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532