Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g58g117kcal11.7g0g7.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka2.9g2.4kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen44g136kcal3.5g23.6g2.4g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 10g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio15g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g609kcal32.2g53.4g27.8g1.4g
Valittu annoskoko150g304kcal16.1g26.7g13.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna75g152kcal8.1g13.4g7g0.4g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946