Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 29g33kcal6.2g0g0.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 44g15kcal0.5g2.4g0.1g1.3g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g98kcal13.6g5.2g2g2.8g
Valittu annoskoko150g49kcal6.8g2.6g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna75g25kcal3.4g1.3g0.5g0.7g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346