Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Purjosipuli 8.1g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g124kcal8.6g3.6g7.2g3.2g
Valittu annoskoko150g62kcal4.3g1.8g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna75g31kcal2.2g0.9g1.8g0.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901