Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g56g70kcal1.8g2.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g253kcal5g14.2g19.4g4.4g
Valittu annoskoko150g127kcal2.5g7.1g9.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna75g63kcal1.3g3.6g4.9g1.1g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015